Proman Consulting | loader

Proman Consulting | scroll

O VAMA

Ko ste Vi?


VI želite da unapredite svoj biznis. VI želite da prodate svoje usluge/proizvode. VAŠ cilj je da izgradite brend. VAMA su potrebni najkvalitetniji ljudski resursi. VAMA je potreban profesionalni projekt menadžment tim koji će se brinuti o VAŠIM velikim i ambicioznim projektima.
Ali nemate marketing strategiju. Nemate marketing tim. Nemate plan.
Rast je vaš način razmišljanja. Umrežavanje. Učenje. Vaša zona je van komfora.

Proman

Proman Consulting | Proman cover photo

Upoznajte nas


Proman je kreativna agencija koja pruža kompletnu uslugu Vašem biznisu. Stvaramo identitete, kreiramo kampanje, strategiju nastupa i sadržaj na društvenim mrežama, pišemo i sprovodimo projekte, regrutujemo i edukujemo ljudske resurse, izgrađujemo male biznise.

Pomažemo našim partnerima u rešavanju poslovnih izazova spajajući kreativnost, inovaciju, strategije i veštine.

Naša strategija su partnerstva. Naš fokus ste VI!

Naše usluge

Marketing

Kompletna marketing usluga

HR

Kadrovska rešenja

Projekti

Pisanje i implementacija projekata

Menadžment konsalting

Poslovno savetovanje i razvoj poslovanja

Dizajn

Umetnosti murala i grafičkog dizajna

Edukacije

Jačanje kapaciteta mladih – Youth Friendly

Partneri koji su nam ukazali poverenje

Testimonijali

profile

Iztok PetekLuxembourg Slovenian Business Club, Co-Founder

Od samog početka, Strahinja je bio veoma motivisan i pokazao entuzijazam lidera, uspešno vodeći tim praktikanata širom sveta i u nekoliko prilika impresionirao je moje kolege i mene svojim organizacionim sposobnostima, kao i strateškim razmišljanjem. U skladu sa njegovim globalnim načinom razmišljanja, brzo se uklopio u našu horizontalnu strukturu, i uspešno se umrežavao sa LSBC kao i Slovenačkom poslovnom zajednicom.

profile

Tjaša SobočanCEED Slovenia, Program Manager

Strahinja je mladi preduzetnik sa proaktivnim pristupom u preduzetništvu i digitalnom marketingu. Zajedno smo radili na razvoju međunarodnih projekata, gde je Strahinja pokazao inicijativu i entuzijazam, kao i odličnu timsku saradnju.

profile

Boris JotićQPO Soft d.o.o., Co-Founder, CTO

Sa agencijom Proman Consulting gajimo partnerski odnos već nekoliko godina. Zajedno smo sarađivali na nekoliko razvojnih projekata, gde je direktor Tirnanić pokazao odlične organizatorske sposobnosti. Uz to, njegov globalni “mindset” kao i odlične marketinške veštine, doprineli su da na kvalitetan način implementiramo zajedničke projekte.

profile

Ngọc Anh LươngHanoi International Cooperation Study Abroad Company, Marketing Manager

Nema puno ljudi šansu da izveštavaju menadžera koji je istovremeno i mentor – ali ja jesam, dok sam radila sa Strahinjom Tirnanićem. Kao Programski Direktor u LSBC-u, vodio me je promišljeno i profesionalno. Ali, i entuzijastično je želeo uvek da uči od drugih, čak i nove stvari od mlađih od sebe i da sam sebi stvori izazove. Njegovu sposobnost da upravlja istovremeno različitm zadacima nisam imala prilike da vidim ranije, što je dramatično doprinelo nivou produktivnosti u LSBC-u, tokom “remote” načina rada.

profile

Eugene KoziavkinProcter & Gamble, Planning Intern

Za vreme rada sa Strahinjom, on se pokazao kao profesionalac. Pod njegovim nadzorom stekao sam suštinska i pronicljiva znanja iz poslovne i menadžerske sfere. Strahinja je unapredio organizacione procese rada, i primenjivao važne menadžerske pristupe i politike, kao što je uložio i velike napore u planiranje novih razvojnih strategija u LSBC.

Iz našeg ugla

Pošaljite upit

Error during message sending, please try again later.

Message is sent successfully!

Kontakt