Proman Consulting | loader
Proman Consulting | Poslovanje u Sloveniji?

Poslovanje u Sloveniji?

Krenimo od toga ko smo mi i čime se mi uopšte bavimo.

Proman Consulting je menadžment agencija koja pruža kompletnu uslugu Vašem biznisu. Stvara identitete, kreira kampanje, strategiju nastupa i sadržaj na društvenim mrežama, piše i sprovodi projekte, regrutuje i edukuje ljudske resurse, izgrađuje i organizuje nove biznise ali unapređuje i reorganizuje postojeće. Proman je dobio naziv od skraćene fraze „Professional Management“.

„Promen“ ulazi u poslednji kvartal u prvoj godini poslovanja, od čega je već dva kvartala aktivan na tržištu Slovenije. Za to kratko vreme, naša agencija je uspostavila saradnju sa četiri različite organizacije. Saradnje se odnose na sledeće oblasti: organizacioni menadžment, marketing i EU projekti.

„Samo tri meseca nakon rađanja agencije otići na potpuno strano tržište, ostvariti toliko kontakata, novih partnera pa i saradnju na tri EU projekta, za tako kratak vremenski period smatram da je veliki uspeh za početnika u biznisu. Ono što sam uspeo u Ljubljani da ostvarim u vrlo kratkom roku govori o iskorišćenim prilikama i šansama na jednom razvijenom i vrlo profesionalnom tržištu. Takođe, rezultat je dugog i kontinuiranog usavršavanja na različitim poljima kao i umrežavanja sa kvalitetnim i ljudima koji imaju sličan mindset“ prvi je utisak mladog menadžera i osnivača agencije, Tirnanić Strahinje. 

On se na novom tržištu obreo aplicirajući na projekat Evropske Komisije „Erasmus for young entrepreneurs“, u saradnji sa Razvojnim biznis centrom. U Ljubljani je proveo 3 meseca kao programski direktor u organizaciji Luksemburško Slovenački biznis klub.

CEED događaj, gost Jeff Hoffman

„Strategija broj jedan kada sam došao u Ljubljanu bila je „networking“. Posećivanje biznis događaja i umrežavanje sa top profesionalcima, dovelo je do velikog broja sastanaka a uspešnost se može izmeriti visokim procentom. Veliki doprinos mojim aktivnostima ima i Centar za razvoj karijere Banja Luka, čiji me je direktor preporučio organizaciji CEED Slovenija koja okuplja najkvalitetnije profesionalce, preduzetnike i rukovodioce kompanija u Sloveniji. 

Svi partneri i mentori sa kojima sam sarađivao tokom ta 3 meseca u Ljubljani, doprineli su neverovatnom rastu i razvoju kako moje agencije tako i mene lično. Osim Luksemburško Slovenačkog biznis kluba, ostvario sam saradnje sa još dve organizacije i jednom kompanijom koja posluje globalno kao i nekoliko individualaca. 

Naravno, mom nastupu u Sloveniji doprineli su i partneri iz Srbije, prvenstveno QPO Soft koji je razvio internet stranicu kao i SB kreativni studio, sa kojim zajedno stvaramo vizuelna rešenja kako za svoje tako i potrebe naših partnera“.

Originalni intervju možete pročitati na portalu infokg.

Za Promene i u Vašem biznisu budite deo Proman Consulting mreže! Nastaviće se...

Podeli

komentari

  • Aqwez

    март 01, 2020 - 15:40

    Hey
    Now it is very important to have your own business. But creating a business is very troublesome and requires great knowledge and care. If you still decide to create your own business, then do not be afraid to turn to professionals to help create.

Ostaviti komentar