Proman Consulting | loader
Proman Consulting | Knjaževsko-srpski teatar i Proman Consulting zajedno na sceni!

Knjaževsko-srpski teatar i Proman Consulting zajedno na sceni!

Dana 25. maja 2021. godine najstarije pozorište u Srbiji, Knjaževsko-srpski teatar osnovan 1835. u Kragujevcu i agencija za menadžment Proman Consulting iz Kragujevca ozvaničili su svoje partnerstvo.

Direktor teatra Mladen Knežević i direktor agencije Strahinja Tirnanić potpisali su na maloj sceni Knjaževsko-srpskog teatra Ugovor o zajedničkom razvoju u oblasti kulture, marketinga i komunikacije. 

Tokom trajanja pripreme, proba, predpremijere i premijere predstave "Revizor", članovi ansambla teatra srdačno su dočekali saradnike agencije Proman Consulting i sjajno sarađivali, uprkos velikom događaju koji ih je tih dana očekivao. Zajedno smo proveli nekoliko dana tokom celokupne pripreme komada od kostimografije, preko šminkernice, vlasuljarnice pa i na sceni.

Cilj zajedničke saradnje jeste podizanje nivoa svesti o kulturi kao i promovisanje bogate istorije, tradicije, ansambla i trenutnog rada Knjaževsko-srpskog teatra. Potrudićemo se da zajedničkim snagama prenesemo na publiku energiju i sav život teatra koji se odvijaju sve vreme iza scene i na taj način uvedemo kragujevčane u svet pozorišta.

Veoma sam ponosan na činjenicu da jedna vrlo mala i jako mlada agencija poput naše, sa ogromnim entuzijazmom, poštovanjem ali i ciljevima ulazi u projekat sa najstarijim pozorištem u Srbiji. Ovo je naš dar i naš doprinos teatru, ansamblu, Gradu kao i našim sugrađanima. 

Posebno će biti zanimljivo i izazovno raditi sa ovako kreativnim i zanimljivim ljudima. Čeka nas dosta posla, ali i zadovoljstva. Cela ekipa iz teatra je sjajna i mislim da naša ljubav prema teatru i jedno veliko prijateljstvo poprimaju potpuno novu dimenziju!

Istakao je Strahinja Tirnanić direktor i vlasnik agencije Proman Consulting

Podeli

Trenutno nema komentara

    Ostaviti komentar