Proman Consulting | loader
Proman Consulting | Proslavili smo četvrti rođendan!

Proslavili smo četvrti rođendan!

Pre samo četiri godine, jedan čovek doneo je odluku o izlasku iz svoje zone komfora i počeo da sprovodi Promene koje će njega i njegovo okruženje učiniti boljim. Ljubav koja se u njemu rodila prema menadžmentu, kroz neformalno obrazovanje i edukaciju mladih ljudi, postavio je kao temelj za izgradnju jedne velike priče o Proman Consultingu. 

“Da bismo postigli velike stvari, moramo ne samo da delujemo već i da sanjamo, ne samo da planiramo već i verujemo.” - osnivač i vlasnik Proman-a Strahinja Tirnanić, vodeći se ovom porukom, gradi svoju biznis priču i širi svoju biznis porodicu i dalje. 

Ovaj rođendan nije bio jubilaran, ali svakako za našu porodicu Promena, imaće posebno mesto u srcu. U želji da podelimo svoju radost sa nekim, odlučili smo da imamo posebne goste tog tada. Po prvi put, verujemo ne i poslednji, u goste su nam došli naši najmlađi drugari bez roditeljskog staranja, štićenici doma Kneginja Ljubica.

Kako bismo ih inspirisali da u svojim životima koračaju ka promenama, organizovali smo niz aktivnosti za koje se nadamo se u njima probudile nešto novo.

Edukacije i nove informacije za mlade nikada nisu na odmet, zato smo im pripremili kratko izlaganje o tome šta su to društvene mreže i ukazali na bitnost digitalne bezbednosti i kako izbeći digitalno nasilje. Naravno, potrudili smo se da im dočaramo da je to jedan virtuelan svet, koji može biti apsolutno suprotan od onoga kakav zaista i jeste.

Davanjem novog života našem dvorištu, želeli smo da im podignemo i ekološku svest na zabavan način, zato smo zajedničkim snagama zasadili 11 tuja i dali im kreativna imena. Na ovaj način smo takođe želeli i da probudimo u našim drugarima odnos prema prirodi i kako je zapravo prelepo pratiti rast biljaka i drveća, baš kao i rast dece.

Ovde se svakako priča ne završava, umetnost i kultura Kragujevca su uvek naš prvi izbor, zato smo uz pomoć naših prijatelja glumaca, iz Knjaževsko- srpskog teatra Nenada Vulevića- Vuleta i njegovog učenika Mihajla Miloševića uspeli da tokom kreativne glumačke radionice deci dodatno probudimo maštu i kreativnost kroz igru. 

Gde ima pozorišta tu ima i muzike, pa smo u tom stilu uz pomoć divne saksofonistkinje, brucoškinje Akademije umetnosti u Novom Sadu i naše sugrađanke, Katarine Slavković, otvorili vrata ka novom svetu deci iz Kneginje Ljubice.

Veliku zahvalnost za divnu atmosferu dugujemo našim porodicama, našim prijateljima, saradnicima i partnerima koji su doprineli da zajedno ulepšamo ovaj dan, kako dečici tako i svima nama. 

Osmesi sa lica nisu silazili, vazduhom je kružila ljubav i pozitivna energija, a ono čemu se najviše nadamo je da naši drugari koji su uspeli da zavire u neke nove svetove, započnu sve promene koje žele jednog dana bez straha. 

Možda jednoga dana neko od njih postane naš dragi kolega i sedne u marketarsku fotelju, glumac najstarijeg srpskog pozorišta ili ćemo baš za karte nečijeg muzičkog koncerta čekati ispred biletarnice.

Do sledećeg viđenja <3

Podeli

Trenutno nema komentara

    Ostaviti komentar